Consultancy.

Prosix biedt hoge kwaliteit consultancy services aan. Ons doel is om jouw online identiteit succesvol te maken. Wij bepalen samen met jou de belangen van het bedrijf en passen de marketingstrategieën hierop aan. Onze aanpak staat garant voor het winnen en behouden van klanten voor jouw bedrijf.

Advies.

Wij geven advies bij de implementatie van bijvoorbeeld een nieuwe website, app, of het maken van een nieuw logo en huisstijl. Onze kennis is actueel en we kunnen je daardoor voorzien van goed advies.

Support.

Onze supportdesk staat je te woord bij zowel functionele en technische vragen als marketing issues. Deze is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30u en 17:00u via telefoonnummer 0202615711 of support@prosix.nl.

Development.

Wij bedenken samen met jou hoe de nieuwe website of mobiele applicatie eruit moet gaan zien. Vervolgens worden de ideeën uitgewerkt door de afdeling development, een team van professionals met veel kennis en ervaring bij het ontwikkelen van digitale oplossingen.

Kennisbank.

Vergelijk populaire programmeertalen

Java Is ontworpen om op bijna alle platformen te functioneren. Het is Object-Oriented en heeft weinig dependenties waar het van afhankelijk is.

Laden blogberichten...

Nu consultancy & advies nodig?

Neem contact met ons op of mail direct met Wesley:

wesley@prosix.nl
+31202615711