Consultancy.

Prosix biedt hoge kwaliteit consultancy diensten aan. Ons doel is om jouw online identiteit succesvol en winstgevend te maken. Samen met jou bepalen wij de belangen van het bedrijf en passen de (online) marketingstrategie hierop aan. Onze aanpak staat garant voor het behouden en winnen van klanten voor jouw bedrijf.

Advies.

Wij adviseren bij de implementatie van bijvoorbeeld een nieuwe website, app, of het maken van een nieuw logo en huisstijl. Onze kennis is altijd actueel en we kunnen je daardoor voorzien van goed advies. Maar Prosix zal Prosix niet zijn om in dit kader naast advies ook bijkomende werkzaamheden voor je uit handen te nemen.

Support.

Onze supportdesk staat je te woord bij zowel functionele en technische vragen als marketing issues. De supportdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur via telefoonnummer 020 2615711 of support@prosix.nl.

Development.

Wij bedenken samen met jou hoe de nieuwe website of mobiele applicatie eruit moet gaan zien. Vervolgens worden de ideeën uitgewerkt door onze afdeling development. Dit is een team van doorgewinterde professionals die met veel plezier, kennis en ervaring digitale oplossingen ontwikkelen.

Kennisbank.

Vergelijk populaire programmeertalen

Java Is ontworpen om op bijna alle platformen te functioneren. Het is Object-Oriented en heeft weinig dependenties waar het van afhankelijk is.

Laden blogberichten...

Nu consultancy & advies nodig?

Neem contact met ons op of mail direct met Wesley:

wesley@prosix.nl
+31202615711