Tijdlijn Prosix.

Met zelfstudie wist hij, Wesley Weerdenburg, al op jonge leeftijd (13 jaar) zijn klanten te bedienen. Eerst voor familie en later ook voor de bakker om de hoek.

Ondanks dat koos hij niet voor de opleiding informatica, maar startte hij met een horecaopleiding. Al snel bleek dat informatica toch meer zijn ding was en daarom switchte hij destijds van opleiding.

In deze tijdlijn nemen we je mee terug in de tijd, want aan ons portfolio en de klantencases is een mooie geschiedenis aan vooraf gegaan.

2010.

Oprichting éénmanszaak.

Nadat Wesley vele jaren voor een werkgever heeft gewerkt is de keuze in 2010 definitief gemaakt om minder te gaan werken en zijn éénmanszaak Weerdenburg Global Media te starten.

2010.

Extra handelsnaam.

De vraag naar diensten zoals het omzetten van PSD naar HTML groeide, er was behoefte aan een onafhankelijk merk. Om deze reden startte Wesley in 2010 HTMLSLICE op als handelsnaam onder Weerdenburg Global Media.

2011.

Bedrijf gekocht.

Klanten wensen steeds meer service op gebied van webhosting. Hierdoor wordt er een full-service dienstverlening gecreëerd. InternetExtra was een specialist op het gebied van webhosting. Om die reden heeft Wesley InternetExtra overgenomen.

2012.

Nationale allianties.

Een netwerk van specialisten vormt samen een nationale alliantie van experts. Met deze alliantie bedienen we onze klant nog beter én bieden we een betere en passende service.

2012.

Over de grens.

We leveren ons eerste internationale project op aan een Belgische klant. Al snel volgen er meer. De stap naar internationalisering is gezet!

2013.

Verkoop labels.

DDe labels InternetExtra en HTMLslice worden verkocht. Deze diensten worden aangeboden onder één naam. Hierdoor blijven de huidige klanten.

2013.

Amsterdam!.

In een bruisend kantoorlocatie langs de Amstel in Amsterdam beginnen de werkzaamheden steeds professioneler te worden. Meerdere werkplekken en een vergaderplek.

2013.

Start van Prosix.

De naam Weerdenburg Global Media wordt niet langer meer gebruikt als handelsnaam. De handelsnaam wordt vanaf 2013 Prosix.

2013.

Supportdesk.

Incidenten en aanvragen worden verwerkt via onze Supportdesk. Dit is een lang gekoesterde service zodat er altijd één aanspreekpunt is in de organisatie.

2014.

Glass Shop Wall.

Na een idee van Wesley uit 2011 start hij zijn eigen startup op. Glass Shop Wall valt in de prijzen en wereldwijd is er interesse voor de organisatie.

2015.

Startup award.

Met dank aan de marketingactiviteiten van Prosix wordt Glass Shop Wall winnaar bij de Founded in Holland Startup Awards. Er deden 830 bedrijven mee!

2016.

Utrecht!.

In 2016 verhuizen wij naar centraal Nederland om onze klanten beter te kunnen bedienen. In de Secoya Campus van Color Business Center gelegen in Papendorp Utrecht. Op deze prachtige locatie ontvangen wij tevens onze klanten.

2016.

Besloten Vennoot.

Prosix B.V. is een feit!

2016.

Leerbedrijf.

Een lang gekoesterde wens komt eindelijk uit. We zijn een leerbedrijf geworden, zodat we jong talent op een verantwoorde manier kunnen opleiden en daar erkenning voor krijgen.

2016.

Internationale allianties.

Internationale samenwerkingsverbanden worden gemaakt waardoor we de groeiende vraag naar meer ontwikkeling kunnen opvangen indien nodig.

2016.

Verhuizing.

We groeien en daarom verhuizen we naar een grotere kantoorruimte op hetzelfde terrein van Secoya Campus. We verhuizen van gebouw A naar gebouw B.

2017.

Specialisatie.

De vraag naar mobiele applicaties blijft groeien. Daarom specialiseren wij ons op diverse talen voor iOS en Android development.

2017.

Displayz.

Met een nieuwe naam en identiteit start Displayz ter vervanging van Glass Shop Wall, compagnon Ashwin Merle wordt mede eigenaar van Displayz en blijft daarnaast ook actief voor Prosix.

Meer informatie?

Neem contact op met Wesley

wesley@prosix.nl
+31202615711