Skip to main content

Iets over Wesley

OVER WESLEY

Processen zijn geen bijbel, ik vind ze wel belangrijk

Over mij

Nu 1 stap uitwerken maar 5 stappen vooruit denken. Dat is mijn kracht. Het bouwen van een degelijke fundering tussen mens, techniek & cultuur is mijn missie.

Freelancer

Wesley Weerdenburg

Op jonge leeftijd begon nietsvermoedend mijn avontuur als ondernemer. Een grote diversiteit aan bedrijfsideeën volgden. Met vallen en opstaan, grote successen en diepe dalen, leerde ik de kneepjes van het ondernemers vak.

In die tussentijd heb ik veel bedrijfsactiviteiten verkocht en ben ik actief, naast mijn nevenactiviteiten, als freelancer voor diverse bedrijven.

Ik ben vaak met mijn laptop te vinden in de Utrechtse binnenstad bij o.a. Het Gegeven Paard, `t Koffieboontje of Café de Voortuin. Ik maak graag kennis met je, voor een babbel of om een samenwerking te bespreken.

Internationaal Zakendoen

Saudi Arabië

Een droom van elke jonge ondernemer, het aanbieden van je product in een land zoals Saudi Arabië. Alhoewel dat heel normaal klinkt, was dat het absoluut niet, toen ik voor die keuze stond.

Deze kans, kon ik niet laten gaan. En zo vertrokken we met hulp van o.a. de NL overheid, naar Riyadh (Saudi-Arabië). Op bezoek bij de grootste retail vastgoed eigenaar. Een sprookje en een grote les. Plus mijn beste netwerk activiteit ooit.

Jaren later, onderhoud ik nog steeds zeer goede contact en worden er zelfs zo nu en dan wat Instagram foto`s gedeeld met de gastheer. Heb ik hem op bezoek gehad in Nederland en zullen we elkaar vast weer eens treffen…

Startup Awards 2015

Winnaar

Het winnen van de Founded in Holland startup Awards in 2015 was een grote doorbraak. Na velen jaren keihard werken, zoeken naar investeerders en enorm veel eigen investeringen, was dit een erkenning van al dat harde werk.

Lees er meer over op Medium.

IT blijft mensenwerk

Hoe mooi de technieken en processen maar mogen zijn die uitgewerkt worden. IT blijft mensenwerk. Laten we kennismaken. Is het niet voor een samenwerking, dan misschien wel voor een brainstorm, het delen van kennis of het uitbreiden van het netwerk.

Je kan mij bellen of via WhatsApp berichten, mailen mag ook. Of spreek mij eens aan, als je mij spot in 1 van mijn favoriete remote werkplekken in Utrecht. Je kan mij wekelijks vinden in bijvoorbeeld Café de Voortuin, Het Gegeven Paard of `t Koffieboontje.

T: 0623241432
E: wesley@prosix.nl